Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μάθιου Πέρι: Πωλήθηκε το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φιλαράκια» που πέθανε σε ηλικία 54 ετών είχε αγοράσει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι που βρίσκεται στο Pacific Palisades το 2020 για 6 εκατομμύρια δολάρια. Είχε πραγματοποιήσει μάλιστα εκτεταμένες ανακαινίσεις, όπως η προσθήκη μιας εξωτερικής πισίνας.

Η νέα ιδιοκτήτρια του ακινήτου είναι η Anita Verma-Lallian, επενδύτρια ακινήτων και παραγωγός ταινιών από την Αριζόνα και αγόρασε το ακίνητο ως θέλοντας να κάνει μία επενδυτική κίνηση.

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι οδήγησε σε μια έρευνα επτά μηνών από τις αρχές του Λος Άντζελες, η οποία αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν σε θεραπεία με κεταμίνη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους. Ωστόσο, οι επιπλέον μη επιτηρούμενες δόσεις ήταν αυτές που προκάλεσαν τον θάνατό του. Διάφορα άτομα, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και φίλων, κατηγορήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση, με μερικούς να έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία για ενοχή.

 

Tags
Back to top button