Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάρτυρας του μακελειού στο Ρέινα: «Ο δράστης δεν ήταν ένας αλλά τρεις» (βίντεο)

Σύμφωνα με μάρτυρα στο νυχετρινό κέντρο Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη ο δράστης δεν ήταν ένας αλλά τρεις. Τη μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα για την επίθεση φιλοξενεί η αραβική ιστοσελίδα, Al Arabiya.

Ο Σαουδάραβας, Χασάν Κασόγκι, ο οποίος επέζησε της επίθεσης δήλωσε ότι «οι δράστες της επίθεσης ήταν τρεις μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα».

«Άκουσα κάποιον να ουρλιάζει «γιατί αυτή θέλει να μας σκοτώσει;»…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κασόγκι.

Δήλωσε επίσης ότι οι μέθοδοι που ακολούθησαν δείχνει καλά εκπαιδευμένους.

“Δεν πυροβολούσαν στην τύχη, επελεγαν τραπέζια και πυροβολούσαν τους πελάτες», τονίζει επιμένοντας στη μαρτυρία του για παραπάνω από έναν δράστες.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε, αλλά και το πώς έσωσε τη σύζυγό του.

«Ο τρομοκράτης πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και σκότωνε ανθρώπους», είπε.

«Μετά ανέβηκε στον επάνω όροφο. Εκείνη την ώρα πέταξα τη γυναίκα μου Μεριέμ στη θάλασσα και οι άλλοι φίλοι μου από τη Σαουδική Αραβία έκαναν το ίδιο με τις γυναίκες τους. Σώσαμε έτσι τέσσερις γυναίκες», τόνισε.

 

Tags
Back to top button