Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Maria»: Κυκλοφόρησε τo επίσημο τρέιλερ της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Στο νέο τρέιλερ τα εναλλασσόμενα πλάνα του «Maria» δείχνουν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Τζολί σε Κάλλας. Η ταινία εστιάζει, στις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι της θρυλικής ντίβας της όπερας τη δεκαετία του ΄70.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την μεγαλύτερη ντίβα της όπερας, την Μαρία Κάλλας, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον βραβευμένο Χιλιανό σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν, ο οποίος ολοκληρώνει την άτυπη τριλογία του με πορτραίτα διάσημων γυναικών στη μεγάλη οθόνη μετά τις υποψήφιες Όσκαρ «Τζάκι» το 2016 με την Νάταλι Πόρτμαν και «Σπένσερ» το 2021 με την Κρίστεν Στιούαρτ. Το σενάριο υπογράφει ο Στίβεν Νάιτ, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, τη Βουδαπέστη, το Μιλάνο και φυσικά στο Παρίσι.

Στο πλευρό της Τζολί βρίσκονται οι Πιερφραντσέσκο Φαβίνο ,'Αλμπα Ρορβάχερ (Alba Rohrwacher), Κόντι Σμιτ-ΜακΦί και Βαλέρια Γκολίνο.

Η ταινία θα ανοίξει το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στις 31 Οκτωβρίου. Θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου από τις Cinobo και Faliro House ενώ στις 11 του ίδιου μήνα θα είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Η Μαρία Σοφία 'Αννα Καικιλία Καλογεροπούλου, όπως ήταν το πλήρες όνομά της πέθανε σε ηλικία 53 ετών από ανακοπή καρδιάς, στη πόλη του φωτός.

Tags
Back to top button