Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρή: "Το εμβόλιο είναι η επόμενη ημέρα"

Τη σημασία του εμβολιασμού του πληθυσμού και ειδικότερα των εκπαιδευτικών, προκειμένου να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς η καθημερινότητα στην ελληνική κοινωνία και τα σχολεία, υπογράμμισε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, νωρίτερα σήμερα.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με θέμα τη νόσο Covid-19 στη σχολική κοινότητα και τον εμβολιασμό εκπαιδευτικών.

«Το εμβόλιο είναι η επόμενη ημέρα. Είναι το αποφασιστικό και απαραίτητο βήμα προς την επόμενη ημέρα», επεσήμανε η κ. Μακρή.

Ανέφερε ότι, ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών θα ξεκινήσει πρώτα από όσους εργάζονται σε δομές με μαθητές με ειδικά νοσήματα και από όσους εκπαιδευτικούς έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Η υφυπουργός ενημέρωσε, επίσης, ότι ο δείκτης θετικότητας που έχει προκύψει μέχρι στιγμής από τους ελέγχους σε εκπαιδευτικούς και μαθητές άνω των 16 ετών, είναι «πολύ χαμηλός».

Νωρίτερα, στον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι «ένα υγιές σχολείο είναι στο επίκεντρο των ενεργειών» της Περιφέρειας και του ΙΣΑ. Σημείωσε, δε, ότι ήδη από νωρίς οι δύο φορείς είχαν θέσει το ζήτημα του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υγείας.

Tags
Back to top button