Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη on camera του συνηγόρου και του αντιδίκου του Σώρρα (Video)

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, ο Φώτης Λεπίδας, κουμπάρος και αντίδικος του Αρτέμη Σώρρα και ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος του καταζητούμενου.

«Ότι ο κ. Σώρρας και η σύζυγός του, ήταν άνθρωποι που μπορούσαν να χαρακτηρισθούν μικροαπατεώνες, ήταν κάτι το οποίο γνώριζα εξ’ αρχής, αφού ήμουν δικηγόρος τους. Δεν πίστευα ποτέ όμως πως αυτές οι μικρές απάτες – αν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε έτσι- θα πληθύνουν και θα διογκωθούν τόσο πολύ», ανέφερε ο αντίδικος του Αρτέμη Σώρρα, κ. Λεπίδας.

Από την πλευρά, ο συνήγορός του, κ. Νουλέζας, τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται ο πελάτης του, αλλά εκτίμησε πως είναι στην Ελλάδα.

Παράλληλα, καταφέρθηκε εναντίον του δικηγόρου κ. Λεπίδα, λέγοντας ότι δεν μπορεί δημόσια να αναφέρεται σε “εγκληματική οργάνωση” και τονίζοντας ότι έγινε γνωστός από τον κ. Σώρρα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


από

Tags
Back to top button