Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Μα, πού είναι τα χιόνια; - Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις έπεσαν έξω

Mα που είναι τα χιόνια οέο; Προβληματίζει για άλλη μια φορά η αποτυχία στην μετεωρολογική πρόβλεψη των ημερών αυτών όπου να μεν το κρύο είναι «τσουχτερό» αλλά καμία σχέση δεν έχει με το σκηνικό «χιονιά» που είχε στηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Δημιουργείται βέβαια μια απορία του γιατί πέφτουν τόσο έξω οι καιρικές προβλέψεις και ποιος ο λόγος να προκαλείται ένα καθεστώς τρόμου στις πολίτες με «χιόνια και στο Σύνταγμα» που όμως δεν πέφτουν ποτέ.

Εκτός τελικά αν η ΕΜΥ θεωρεί χιόνια αυτά που πέφτουν πάνω στα βουνά.

Το απόγευμα της Παρασκευής σημειώθηκε χιονόπτωση στην ανατολική Θράκη. 

Στην Αττική, ο καιρός άρχισε να αλλάζει από το απόγευμα της Παρασκευής, με τη θερμοκρασία να πέφτει σημαντικά, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεσε λίγους βαθμούς πάνω από το μηδέν. Στα βουνά όπως στην Πεντέλη, το έχει ήδη... στρώσει αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, με τον υδρλαργυρο να πέφτει κάτω από το μηδέν.

Από τις 23:00 τη νύχτα της Παρασκευής, όπως έγινε γνωστό, έχει κλείσει η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς το καζίνο. Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου

Πάντως τίποτα απ΄'ολα αυτά δεν είναι ο χαμός που προέβλεπαν στα καιρικά δελτία.

Tags
Back to top button