Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λος Άντζελες: Εισβολέας συνελήφθη για καταπάτηση στο σπίτι του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ

Πρόσφατα συνελήφθη άνδρας για απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Γουίλ Σμιθ στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six.

Εκπρόσωπος του τμήματος της αστυνομίας δήλωσε στο Page Six την Τρίτη 7 Μαΐου ότι η αστυνομία έλαβε κλήση για ύποπτο άτομο την 1η Μαΐου το απόγευμα γύρω στις 4:06 μ.μ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος περιέγραψε ότι οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν αρχικά ότι ο ύποπτος βρισκόταν στην περιοχή κοντά στην κατοικία του Σμιθ, αλλά στη συνέχεια έλαβαν μια δεύτερη κλήση που ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι το ίδιο άτομο είχε καταφέρει να εισβάλει στην ιδιοκτησία του κινηματογραφικού σταρ.

Σύμφωνα με το TMZ, η ομάδα ασφαλείας του Σμιθ παρενέβη, κρατώντας τον άνδρα πριν καταφέρει να μπει στο σπίτι του Σμιθ.

Ο ύποπτος - ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο 37χρονος Ρόμπερτ Όγκντεν - συνελήφθη για καταπάτηση. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πλημμέλημα. Η περιγραφή σημειώνει ότι πρόκειται για μαύρο άνδρα που ζυγίζει 98 κιλά, έχει ύψος 1,83 μ., είναι φαλακρός και έχει καστανά μάτια.

Ο υπεύθυνος δημοσίων πληροφοριών επιβεβαίωσε στο Page Six ότι από το απόγευμα της Τρίτης, ο ύποπτος δεν βρίσκεται πλέον υπό κράτηση. Τα διαδικτυακά αρχεία δείχνουν επίσης ως ημερομηνία αποφυλάκισης του Όγκντεν την 3η Μαΐου.

Ο ηθοποιός του «Fresh Prince of Bel Air» δεν έχει αναφερθεί στο περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σμιθ φέρεται να μην βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της εισβολής και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «δεν φαίνεται» ότι κάποιος τραυματίστηκε, καθώς η πληροφορία αυτή δεν αναφέρεται λεπτομερώς στην αναφορά τους.

Η οικογένεια Σμιθ έχει πέσει ξανά θύμα άλλων εισβολών στο παρελθόν.
 

Tags
Back to top button