Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λος Άντζελες: Δολοφονήθηκε ο φωτορεπόρτερ Paul Lowe στη διάρκεια πεζοπορίας-Συνελήφθη ο γιος του

Νεκρός εντοπίστηκε ο γνωστός πολεμικός φωτορεπόρτερ, καθώς δέχτηκε θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι στη διάρκεια πεζοπορίας κοντά στο Λος Άντζελες με τον 19χρονο γιο του να θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Ο διακεκριμένος Βρετανός φωτορεπόρτερ Paul Lowe, ήταν γνωστός για το εξαιρετικό του έργο, ιδίως στην εμπόλεμη ζώνη, καλύπτοντας παγκόσμια γεγονότα.

Ο 61χρονος βρέθηκε από αστυνομικούς σε μονοπάτι πεζοπορίας κοντά στους καταρράκτες Stoddard Canyon, στα βουνά Σαν Γκάμπριελ.

Είχε τραύματα στο πάνω μέρος του σώματός του και μια μαχαιριά στον λαιμό, με τις αρχές να τον δηλώνουν νεκρό επί τόπου.

Ένας άνδρας που διέφυγε από τη σημείο με αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράκαρε λίγα χιλιόμετρα μακριά αναγνωρίστηκε ως ο 19χρονος γιος του θύματος, Emir Lowe. Ο 19χρονος συνελήφθη από τις Αρχές της κομητείας του Λος Άντζελες με υποψίες ότι δολοφόνησε τον πατέρα του.

Ο Emir Lowe αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, ενώ κρατείται στη φυλακή της κομητείας του Λος Άντζελες με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε η ίδια πηγή.

Το έργο του Paul Lowe

Ο Paul Lowe είχε μια καριέρα δεκαετιών ως δημοσιογράφος και ήταν βραβευμένος πολεμικός φωτογράφος.

Κάλυψε σημαντικά ιστορικά γεγονότα όπως την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, τον πόλεμο της Βοσνίας, την Επανάσταση στη Ρουμανία και την πολιορκία του Σαράγεβο.

Ήταν καθηγητής στο University of the Arts του Λονδίνου και αγαπητός από τους φοιτητές του.

Ίσως η πιο διάσημη φωτογραφία του Lowe είναι μια ασπρόμαυρη εικόνα ενός παιδιού με μια μπάλα, τραβηγμένη το 1992 κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Σεράγεβο ενώ είχε τραβήξει φωτογραφίες και από την αποφυλάκιση του Νέλσον Μαντέλα.

Το έργο του έχει δημοσιευτεί σε κορυφαία περιοδικά όπως Time, Newsweek, The Sunday Times, The Observer και The Independent.

Tags
Back to top button