Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λος Άντζελες: Αεροπλάνο συνετρίβη σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου (φωτο)

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (τοπική ώρα) στο Λος Άντζελες, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου της κομητείας Όραντζ.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, ο πιλότος του μικρού αεροσκάφους είχε ζητήσει άδεια για έκτακτη προσγείωση στο κοντινό αεροδρόμιο John Wayne, αφού είχε παρουσιαστεί κάποιο μηχανικό πρόβλημα. 

Η άδεια του είχε δοθεί, ωστόσο όπως φαίνεται δεν πρόλαβε να προσγειώσει το αεροσκάφος, και λίγα λεπτά αργότερα συνετρίβη στο πάρκινγκ.

Και οι πέντε επιβάτες του αεροσκάφους είναι νεκροί, ενώ ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί ή άλλες ανθρώπινες απώλειες στο έδαφος. 

Μόνο ένα αυτοκίνητο υπέστη ζημιές όταν κομμάτια του αεροσκάφους προσγειώθηκαν πάνω του, συντρίβοντας το καπό. Ευτυχώς εκείνη την ώρα το αμάξι ήταν άδειο, αφού οι ιδιοκτήτες του βρίσκονταν μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Το Εθνικό Συμβούλιο για την Ασφάλεια των Μεταφορών των ΗΠΑ έχει αναλάβει την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Φωτογραφικό υλικό:

Tags
Back to top button