Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Λογαριασμός ρεύματος: Αυτός είναι ο Κρητικός που πήρε έκπτωση 654 ευρώ όταν επέμεινε στον πάροχο

Ο λογαριασμός ρεύματος για το σπίτι του, στην Κρήτη, ήρθε κάτι παραπάνω από φουσκωμένος και ο ίδιος αρνήθηκε να τον εξοφλήσει. Άλλαξε πάροχο και 7 μήνες μετά, η χρέωση διορθώθηκε με μια εντυπωσιακή έκπτωση. Από τα 689 ευρώ, ο πάροχος του έστειλε τον διορθωμένο, με το ποσό που καλείται να πληρώσει να είναι μόλις 35 ευρώ. Ο ίδιος όπως λέει, αισθάνεται δικαιωμένος, αφού ουδέποτε πίστεψε ότι έκανε την κατανάλωση που έγραφε ο αρχικός λογαριασμός.

Έναν απίστευτο εφιάλτη, ο οποίος, ωστόσο, έμελλε να έχει αίσιο τέλος, βίωσε τους προηγούμενους μήνες ο πρώην αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κοκοτσάκης: ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε λογαριασμό ρεύματος ύψους 689 ευρώ, αντί να εξοφλήσει το εν λόγω ποσό, κατήγγειλε τη σύμβαση και προχώρησε σε διακοπή με τον εν λόγω πάροχο.

Ηλεκτρικό ρεύμα: Διογκώνονται οι απλήρωτοι λογαριασμοί στα νοικοκυριά

Γνωρίζοντας πόσες κιλοβατώρες καταναλώνει, ο κ. Κοκοτσάκης επέμεινε μέχρι τέλους και τελικώς δικαιώθηκε, καθώς τον περασμένο Αύγουστο ο πάροχος τον ενημέρωσε ότι χρωστά μόλις… 35 ευρώ!

Ο κ. Κοκοτσάκης, μιλώντας στο neakriti.gr, με αφορμή την υπόθεσή του, κάλεσε τους καταναλωτές να είναι ενήμεροι για τους όρους των συμβάσεών τους και να μην αποδέχονται αδιαμαρτύρητα ενδεχόμενους εξωφρενικούς λογαριασμούς που τους αποστέλλονται από τους παρόχους. Ας σημειωθεί ότι ο εν λόγω πάροχος μείωσε την οφειλή του κ. Κοκοτσάκη από 689 σε 35 ευρώ, χωρίς να παρασχεθεί η παραμικρή δικαιολογία για την εν λόγω διαφορά!

 

Tags
Back to top button