Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λιβύη: Αναβάλλεται διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της πόλης Ντέρνα

Oι αρχές της ανατολικής Λιβύης ανακοίνωσαν σήμερα την αναβολή για τις αρχές Νοεμβρίου μιας "διεθνούς" διάσκεψης για την ανοικοδόμηση της πόλης Ντέρνα που καταστράφηκε από τις φονικές πλημμύρες της 10ης Σεπτεμβρίου.

Η διάσκεψη, που αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου, μετατέθηκε για την 1η και 2α Νοεμβρίου για "επιμελητειακούς" λόγους και "προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στις εταιρίες και στα γραφεία μελετών για να ετοιμάσουν τα σχέδιά τους", ανέφερε σε μια ανακοίνωση η προπαρασκευαστική επιτροπή.

Η αναβολή της διάσκεψης αποφασίστηκε έπειτα από αίτημα των δημάρχων των πληγεισών κοινοτήτων και εταιριών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν, διευκρίνισε ο Σακρ αλ-Τζιμπάνι, ο επικεφαλής της επιτροπής αυτής.

Αν και δεν αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα, η κυβέρνηση που έχει την έδρα της στο ανατολικό τμήμα της χώρας είχε καλέσει αρχικά το σύνολο της "διεθνούς κοινότητας" να συμμετάσχει στη διάσκεψη.

Φαίνεται πως αναθεώρησε προς τα κάτω τις φιλοδοξίες της αυτή την εβδομάδα, λέγοντας πως η διάσκεψη θα είναι ανοικτή μόνο στις διεθνείς και λιβυκές επιχειρήσεις.

Οι πλημμύρες, που προκάλεσε η καταιγίδα Ντάνιελ και επιδεινώθηκαν από την κατάρρευση δύο φραγμάτων στην Ντέρνα, προκάλεσαν τον θάνατο 3.893 ανθρώπων, σύμφωνα με τον τελευταίο προσωρινό απολογισμό της κυβέρνησης της ανατολικής Λιβύης.
 

Tags
Back to top button