Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λίβανος: Τουλάχιστον 8 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στα νότια

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε χωριά στο νότιο Λίβανο, δήλωσαν λιβανικές πηγές ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πηγές, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Αϊτα αλ Σααμπ, τρεις στη Χούλα, δύο στη Γιαρούν και ένας οδηγός του οποίου η μοτοσικλέτα που οδηγούσε έγινε στόχος κατά μήκος ενός κεντρικού δρόμου στη Νακούρα.

Η σιιτική ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι τέσσερις μαχητές της σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα και ότι απάντησε στις επιθέσεις εκτοξεύοντας δεκάδες ρουκέτες Κατιούσα με στόχο εφεδρικές μονάδες του ισραηλινού στρατού κατά μήκος των βόρειων συνόρων του Ισραήλ.

Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σημειώνονται σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, η οποία υποστηρίζει το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

Tags
Back to top button