Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιβάνιος: Παραμονές των εκλογών του Ιουνίου του 2023 η διαρροή των emails

Τον Ιούνιο, παραμονές των εθνικών εκλογών, φαίνεται πως έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών η διαρροή των emails του ειδικού καταλόγου με εκλογείς του εξωτερικού σύμφωνα με τα ευρήματα ελέγχου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

ΗΠΑ: Ρώσοι χάκερ χρησιμοποίησαν πρόσβαση στη Microsoft για να κλέψουν κυβερνητικά emails

Την αποκάλυψη έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος στη Βουλή. «Είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος από την εισαγγελία Αθηνών, είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο οποίος προχωράει και μάλιστα προχωράει με γοργούς ρυθμούς» ανέφερε ο κ. Λιβάνιος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου.

Και πρόσθεσε: «Πληροφορήθηκα σήμερα, ότι ήδη υπάρχουν τα πρώτα ευρήματα όπου, αναντίλεκτα, το πρώτο πόρισμα λέει ότι η διαρροή έγινε τις παραμονές των εκλογών του Ιουνίου του 2023 και όχι, όπως κάποιοι βιάστηκαν να πουν, ότι έχει κάποια σχέση με την επιστολική ψήφο. Δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο».

 

Tags
Back to top button