Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστές έδεσαν χειροπόδαρα 83χρονη για 70 ευρώ!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων κακοποιών, οι οποίοι, το πρωί, έδεσαν χειροπόδαρα μία ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της, στο Κεράσοβο Πωγωνίου, για τη ληστέψουν.

Συγκεκριμένα στις 7:00 οι δύο δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της 83χρονης και την ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Aστυνομία στη συνέχεια της έδεσαν τα πόδια και τα χέρια και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Στο πορτοφόλι της ηλικιωμένης βρήκαν 70 ευρώ, τα οποία πήραν, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η 83χρονη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Την προανάκριση για την υπόθεση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σημειώνεται, ότι πριν από έναν μήνα, άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στο ίδιο χωριό και χτύπησαν στο κεφάλι έναν 90χρονο για να τον ληστέψουν, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη με κρανιοεγκεφαλική κάκωση αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Tags
Back to top button