Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Λίπος»: Είμαι αθώος- Ας εμφανιστεί ο μοναδικός μάρτυρας να καταθέσει εναντίον μου

Αθώος δηλώνει ο κατά την αστυνομία «νούμερο ένα κακοποιός στον κόσμο» με το παρατσούκλι «Λίπος».

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, τους οποίους επικαλείται η έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει «ως προς αυτά που μου προσάπτουν θα ήθελα να δω τι στοιχεία υπάρχουν, γιατί εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτό που θέλω πραγματικά είναι να ψάξουν καλύτερα το θέμα και να μην με εκδώσουν στη Γαλλία. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν να με στείλουν στη Γαλλία»

Παράλληλα ο Λάσα Σουσανασβίλι, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλα 14 μέλη της οργάνωσης που φέρει τον τίτλο «Κλέφτες εντός Νόμου» ή «V Vor Zakone» ζήτησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο ο Χουάν Ρουέντα, διοικητής της ισπανικής υπηρεσίας Δίωξης Oργανωμένου Eγκλήματος και μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του «σκληρού» Γεωργιανού, ο οποίος κατηγορείται πως είναι ο αρχηγός της ρωσόφωνης μαφίας.

Υπενθυμίζεται πως τα στελέχη της οργάνωσης «Κλέφτες εντός Νόμου»  συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στους δρόμους της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, μετά από μυστική έρευνα που ξεκίνησε την Άνοιξη του 2017   σε Καύκασο, Νορμανδία και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 300 Γάλλων και Ελλήνων αστυνομικών. 

eleutherostypos

Tags
Back to top button