Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήμνος: Ζήτησαν τον λογαριασμό και πλήρωσαν με φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων

Απίστευτα πράγματα στη Μύρινα μέσα σε γνωστό καφέ – μπαρ. Η Λήμνος συζητάει τα όσα έγιναν, με τον ιδιοκτήτη, να έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας στο νησί…

Η εμφάνισή τους, δεν παρέπεμπε στα όσα θα ακολουθούσαν. Δύο ζευγάρια τουριστών κάθισαν στο μπαρ και αφού ήπιαν έκαναν νεύμα στη σερβιτόρα. Στην κοπέλα που λίγο νωρίτερα τους είχε πάει την απόδειξη. Με το σήμα που της έκαναν, της έλεγαν πως είχαν αφήσει στο τραπέζι τα χρήματα για την παραγγελία τους. Ατάραχοι σηκώθηκαν και αφού χαιρέτισαν πήραν το δρόμο της εξόδου. Πίσω τους όμως, είχαν αφήσει φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων αντί για ευρώ.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό καφέ – μπαρ της Μύρινας στη Λήμνο, όταν δυο ζευγάρια τουριστών, αφού κατανάλωσαν την παραγγελία τους, έφυγαν αφήνοντας πίσω φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων!

Φθιώτιδος Συμεών: Είμαστε βέβαιοι ότι είμαστε σωστοί Χριστιανοί; Η είμαστε τελικά φονιάδες;

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν 2 ζευγάρια πήγαν στο καφέ – μπαρ που διαθέτει. Αφού παράγγειλαν και κατανάλωσαν την παραγγελία, έγνεψαν στην υπάλληλο ότι έχουν αφήσει τα χρήματα στο τραπέζι που κάθονταν και αποχώρησαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, η υπάλληλος πήγε να καθαρίσει το τραπέζι και να πάρει τα χρήματα που άφησαν οι πελάτες. Με έκπληξη όμως διαπίστωσε ότι τα χαρτονομίσματα ήταν φωτοτυπίες και μάλιστα από τη μια μόνο πλευρά!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δηλώνει στο limnosfm100.gr, πως η εικόνα τους δεν πρόδιδε την πρόθεση τους. «Ήταν καλοντυμένοι, γύρο στα 55 με 65. Ήταν καλομίλητοι και όση ώρα έμειναν στο μαγαζί δεν κίνησαν καθόλου την περιέργεια. Πιστεύω ήταν Σκανδιναβοί και λογικά αναχωρήσαν εχθές Κυριακή από τη Λήμνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tags
Back to top button