Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λιμενικό Σώμα: 104 χρόνια από την ίδρυσή του - Πλακιωτάκης: «Τιμούμε τη μνήμη όσων έπεσαν στο καθήκον»

Εκατόν τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων και επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη τους, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Τιμούμε τη μνήμη όλων των στελεχών του Σώματος που έπεσαν στο καθήκον, στα 104 χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυσή του. Τιμούμε τη θυσία τους για την πατρίδα και δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη τους για τις επόμενες γενιές» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στην προσφορά των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος επισημαίνοντας το τεράστιο έργο τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, αλλά και στην καταπολέμηση κάθε έκνομης ενέργειας. Πρόσθεσε ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής επιχειρούν με πλήρη σεβασμό απέναντι στις διεθνείς συνθήκες και τους άγραφους νόμους της θάλασσας.

Πλακιωτάκης για ναυάγιο στη Λέρο: Αθώα θύματα έχασαν την ζωή τους εξαιτίας της εγκληματικής στάσης των διακινητών

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Γιώργος Αλεξανδράκης, σημείωσε ότι η 19η Μαρτίου είναι μια ημέρα μνήμης, αποτίμησης και υπερηφάνειας για το εξόχως σημαντικό έργο του Σώματος, που η Ελληνική Πολιτεία του έχει εμπιστευτεί να επιτελέσει στο διάβα των 104 χρόνων της ένδοξης ιστορίας του. «Τιμούμε σήμερα», είπε ο αρχηγός αντιναυάρχος Γιώργος Αλεξανδράκης, «όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

«Τιμούμε», συνέχισε, «τους εν ενεργεία συναδέλφους που καθημερινά προσθέτουν κρίκους υπερηφάνειας στην αλυσίδα των επιτευγμάτων του Σώματος, αποτελώντας την πραγματική και αδιαμφισβήτητη ισχύ του σε οποιοδήποτε μέρος υπηρετούν, όπου και όποτε απαιτείται, υπερβαίνοντας συχνά τα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Με τη δράση τους αποτελούν υπόδειγμα επαγγελματισμού, διοικητικής και επιχειρησιακής αρτιότητας, αλλά και ανθρωπιστικής συμπεριφοράς», κατέληξε.

Tags
Back to top button