Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λήξη συναγερμού: Άνοιξε ξανά το εργοστάσιο της Nutella - Που εντοπίστηκε το πρόβλημα

Φαίνεται πως οι «γκρίζες» μέρες για τους απανταχού λάτρεις της Nutella, απομακρύνονται και ελπίζουμε ανεπιστρεπτί.

Επιστροφή στην κανονικότητα για την Nutella μετά από τον «πανικό» που προκάλεσε η διακοπή λειτουργίας του μεγαλύτερου εργοστασίου παραγωγής της πραλίνας φουντουκιού στην Νορμανδια της Γαλλίας για πέντε ημέρες.

«Το εργοστάσιο ξεκίνησε ξανά την λειτουργία του στις 6 το πρωί (σ.σ. τοπική ώρα) και λειτουργούμε στο 100% της παραγωγικής μας δυνατότητας» ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι εκπρόσωποι της Ferrero (μητρικής εταιρείας της Nutella) στην Γαλλία.

Σύμφωνα με την εταιρεία η διακοπή της λειτουργίας προκλήθηκε από ένα «ποιοτικό ελάττωμα». Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε πολύ αρχικό στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο της άλεσης και πύρωσης των φουντουκιών.

Σύμφωνα με την ιταλική σοκολατοβιομηχανία, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ το ελάττωμα, που προέκυψε, δεν επηρέασε κανένα προϊόν, που βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία.

To συγκεκριμένο εργοστάσιο στο Villers-Ecalles της Νορμανδίας παράγει περίπου 600.000 βαζάκια Nutella την ημέρα περίπου το 1/4 της παγκόσμιας παραγωγής του σήματος.

Tags
Back to top button