Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λεπέν και άλλοι Ευρωπαίοι δεξιοί και εθνικιστές πραγματοποιούν διάσκεψη στην Πράγα

Θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη αρχηγών κομμάτων της ευρωπαϊκής δεξιάς στην Τσεχία. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται η επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν και ο αρχηγός του αντιισλαμικού κόμματος της Ολλανδίας, Γκέερτ Βίλντερς. 

Διοργανωτής της διάσκεψης είναι το αντι-ισλαμικό κόμμα Ελευθερίας και Άμεσης Δημοκρατίας, που θεωρείται πλέον υπολογίσιμη δύναμη στην πολιτική σκηνή, καθώς απέσπασε το 11% των ψήφων τον Οκτώβριο. 

Το κόμμα, επικεφαλής του οποίου είναι ο Τόμιο Οκαμούρα, με τη μισή του καταγωγή από την Ιαπωνία, κέρδισε την υποστήριξη του εκλεκτορικου σώματος με το σύνθημα “Όχι στο Ισλάμ, όχι στην τρομοκρατία”. Η αυξανόμενη επιρροή του κόμματος φαίνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου της Τσεχίας, που ζήτησε τη βοήθειά του για την επανεκλογή του.  

Στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει για τον Βίλντερς, που έχει λάβει απειλές για τη ζωή του, λόγω των αντι-μουσουλμανικών δηλώσεών του. 

Στη διάσκεψη θα μετέχει πρώην μέλος του βρετανικού UKIP και ο Μάρκους Πρέτζελ από το γερμανικό AfD. Επίσης, θα μετέχουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του αυστριακού κόμματος ελευθερίας και της ιταλικής Λίγκας του Βορρά. 

Tags
Back to top button