Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λευκός Οίκος: «Η τελευταία εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα δεν αποτέλεσε έκπληξη για μας»

Η τελευταία εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα δεν αποτέλεσε έκπληξη και δεν υπάρχει λόγος να δαπανηθούν πόροι εναντίον της, δήλωσε σήμερα ένας σύμβουλος του Λευκού Οίκου σε θέματα πολιτικής.

«Δεν είναι ανάγκη να δαπανήσουμε πόρους εναντίον αυτού. Δεν εκπλαγήκαμε, το είχαμε προβλέψει», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος, ο οποίος ταξιδεύει μαζί με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, προσθέτοντας πως αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν ένας μεσαίου βεληνεκούς πύραυλος και ότι εξερράγη τέσσερα με πέντε δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.

Ο Μάικ Πενς έφθασε σήμερα στη Νότια Κορέα αρχίζοντας το ταξίδι του στην Ασία, μερικές ώρες αφού η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε τον πύραυλο από την ανατολική ακτή της.

Tags
Back to top button