Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λαβρόφ: Είναι παράλογο να κατηγορούν τον γιό του Τραμπ

Παράλογες βρίσκει τις κατηγορίες εναντίον του μεγαλύτερου γιου του Αμερικανού προέδρου ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ μόνο και μόνο επειδή συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο…

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι είναι «παράλογο» ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορείται επειδή συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο, η οποία ισχυρίστηκε ότι έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την αντίπαλό του των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

«Εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα ότι μια Ρωσίδα δικηγόρος κατηγορείται ή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος κατηγορείται ότι μίλησε με τη Ρωσίδα δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο», επεσήμανε ο Λαβρόφ από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

«Διότι όταν ένας άνθρωπος μιλά με έναν δικηγόρο, τι πρόβλημα ή ποια απειλή θα μπορούσε να προκύψει; Δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα σχετικά από την τηλεόραση», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας μάλιστα την κάλυψη της υπόθεσης από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε: «Είναι φοβερό πώς σοβαροί άνθρωποι κάνουν την τρίχα τριχιά».

Tags
Back to top button