Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: "Κάλλιο αργά παρά ποτέ" η σύλληψη ενός ληστή


Οι αστυνομικοί  διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του


Ακόμη και σε δεύτερο βαθμό είχε καταδικαστεί για μια ληστεία που είχε κάνει το 2019 μαζί με έναν συνεργό του στη Λαμία, σε βάρος ενός ηλικιωμένου από τον οποίο είχαν αρπάξει χρήματα και την πιστωτική του κάρτα, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί σαν... κύριος στην πόλη ένας 25χρονος.

Όμως, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά τη ληστεία και την δικαστική της κατάληξη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο το μεσημέρι της Πέμπτης και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία καταδικαστεί για τη ληστεία.

Ο 25χρονος φυγόποινος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, η οποία έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών η οποία του είχε επιβληθεί.

Tags
Back to top button