Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη - Προσπάθησε να εισάγει στη φυλακή ηρωίνη

Στα «μαλακά» έπεσε την Πέμπτη 28/3 στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Λαμίας, η 40χρονη - σήμερα - μητέρα δύο παιδιών, που συνελήφθη εντός του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού να προσπαθεί να εισάγει εντός των φυλακών, ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 170 γραμμαρίων σε 87 αυτοσχέδια σακουλάκια ραμμένα στη φόδρα ενός μπουφάν που προοριζόταν για τον φυλακισμένο με ισόβια σύντροφό της, σύμφωνα με το 

Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου τζιπ στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας

Στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες είχε επιμελώς κρύψει άγνωστος τρίτος συνεργός που της παρέδωσε το σακίδιο με ρούχα για να το μεταφέρει στον 37χρονο, καταδικασμένο σε ισόβια για ανθρωποκτονία, σύντροφό της κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου της.

Σύμφωνα με τον Ν.4139/2013 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών” η εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών εντός καταστήματος κράτησης συνιστά επιβαρυντική περίσταση και τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών.

Ο εισαγγελέας, πρότεινε την ενοχή και καταδίκη της κατηγορουμένης με ποινή τα 5 έτη κάθειρξης.

Το δικαστήριο, έκρινε μεν ένοχη την 40χρονη, αναγνωρίζοντας της όμως ελαφρυντικά και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή. Κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση.

Tags
Back to top button