Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κύριο θέμα στα σκοπιανά ΜΜΕ η παραίτηση Κοτζιά: «Η Ελλάδα πάει για πρόωρες εκλογές»

Η παραίτηση Κοτζιά και η αποδοχή της από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είναι το θέμα που μονοπωλεί -όπως είναι λογικό- στα ΜΜΕ των Σκοπίων.

Παραίτηση Κοτζιά και… ένας χαμός τόσο σε Ελλάδα όσο και στα Σκόπια. Με τις κοινοβουλευτικές διεργασίες για την Συμφωνία των Πρεσπών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην γειτονική χώρα, η παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας έχει σημάνει συναγερμό και στην πΓΔΜ.

Μια… βόλτα στα Σκοπιανά ΜΜΕ αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πως η παραίτηση Κοτζιά είναι πρώτο θέμα παντού.

Κάτι απόλυτα λογικό, αφού ο Νίκος Κοτζιάς ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος από την πλευρά της Ελλάδος στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο TV 24, στην ηλεκτρονική έκδοσή του έχει μια φωτογραφία του Νίκου Κοτζιά και αναφέρει στον τίτλο: «Ο Κοτζιάς παραιτήθηκε, ο Τσίπρας αποδέχτηκε την παραίτηση».

Το άρθρο κινείται αποκλειστικά σε επίπεδο… ρεπορτάζ, επικαλούμενο ελληνικές πηγές και τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Νίκο Κοτζιά για την προσφορά του τα τελευταία 3,5 χρόνια».

Μάλιστα, μέσα στο άρθρο τονίζει πως «η συμφωνία Πρεσπών καταστρέφεται από την ελληνική κυβέρνηση»!

Επίσης αναφέρεται στο «εκρηκτικό» υπουργικό Συμβούλιο και εκτιμά πως μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν τις πρόωρες εκλογές!

Το πιο… σκληρό «χτύπημα» πάντως έρχεται από τον τηλεοπτικό σταθμό «ALFA tv», ο οποίος κάνει λόγο για φθορά της ελληνικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, μέσα στο άρθρο τονίζει πως «η συμφωνία Πρεσπών καταστρέφεται από την ελληνική κυβέρνηση«! Επίσης αναφέρεται στο «εκρηκτικό» υπουργικό Συμβούλιο και εκτιμά πως μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν τις πρόωρες εκλογές!

 

Tags
Back to top button