Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κύπρος: Συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης

Στο Λήδρα Πάλας οργανώθηκε η δεξίωση που παρέθεσε ο ειδικός αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έτους, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, με τις συζύγους τους.

Πρώτος στο Λήδρα Πάλας, έφτασε ο Κύπριος Πρόεδρος μαζί με τη σύζυγό του Φιλίππα Καρσερά, τους οποίους υποδέχθηκαν στον προαύλιο χώρο ο Κ. Στιούαρτ και η σύζυγός του. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και ο Ερσίν Τατάρ και η σύζυγός του.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους περιλαμβάνονταν, εκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον Τατάρ, μέλη της διπλωματικής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.

Ο Χριστοδουλίδης σε φρεγάτα του αμερικανικού στόλου: Προχωρά η πρωτοβουλία για ανθρωπιστικό υλικό προς τη Γάζα

H τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ηγέτες ήταν στις 28 περασμένου Ιουλίου στο ανθρωπολογικό εργαστήριο της ΔΕΑ (Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων).

Η συνάντηση γίνεται εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από τα Ηνωμένα Έθνη της απεσταλμένης του ΓΓ για το Κυπριακό, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Μαρία Άνχελα Κουεγιάρ, πρώην υπουργός εξωτερικών της Κολομβίας.

Τόσο η ελληνοκυπριακή όσο και η τουρκοκυπριακή πλευρά έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους.

 

Tags
Back to top button