Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπριος DJ έβαλε Καζαντζίδη σε House πάρτι και δίχασε τον κόσμο

Κύπριος DJ αποφάσισε να βάλει μιξαρισμένο ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, με τους χρήστες των social media να διχάζονται σχετικά μετά το αποτέλεσμα.

  • Η φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη αντηχεί στο πέρασμα του χρόνου, άυλη, μα γερή όσο το ατσάλι. Ο Καζαντζίδης είναι αξία διαχρονική, αξία και σταθερά όλων των ηλικιών. Κι ας μην έχουν ακούσει το όνομα του οι πιτσιρικάδες, τα τραγούδια του ταξιδεύουν από γενιά σε γενιά.
  • Πρόσφατα, ένας Κύπριος DJ έπαιξε το θρυλικό «Κάτω απ' το πουκάμισο μου» σε ένα House Party στην Κύπρο, και σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, ο κόσμους που ήταν στο μαγαζί ενθουσιάστηκε.

Τα βίντεο που ανέβασε σε Instagram και TikTok έγιναν αμέσως viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια, με τους χρήστες, ωστόσο, να διχάζονται για αυτό το «μιξάρισμα».

«Γι αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο. Γιατί τα θεωρούμε 'όλα cool.Ο Καζαντζίδης είναι ιστορία και ο άλλος τον ξεφτιλίζει» έγραψε ένας χρήστης στο TikTok, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Τέτοια τραγούδια δεν τα αγγίζουμε... Αυτό το τραγούδι είναι ιερό. Δεν το αγγίζουμε». Μάλιστα, ένας τρίτος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη διασκευή «Ιεροσυλία».

Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς ενός ζευγαριού σε καφενείο - Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή δεν έβαλε το τραγούδι που ήθελε

Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και θεώρησαν ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσουν τα τραγούδια του Στέλιου στη νεολαία.

«Εδώ κολλάει για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι»«Με κάποιων τρόπο πρέπει να ακούγονται τα τραγούδια γιατί θα εξαφανιστούν», «Είναι ένας τρόπος να φτάσει ο Καζαντζίδης στην νεολαία»«Το τερμάτισες αδερφέ η καλύτερη διασκευή - μιξ ρετρό που έχω ακούσει» ήταν μερικά μόνο από τα θετικά σχόλια στην πλατφόρμα.

Tags
Back to top button