Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο Ολυμπιακός-Εύκολα με 2-0 τον Άρη

Το «παζλ» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης.

Μετά το 1-1 στην Θεσσαλονίκη, οι Πειραιώτες επικράτησαν απόψε με 2-0 του Άρη και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις τον Ατρόμητο (πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη στις 8 Φεβρουαρίου).

Ο Άρης στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, πάλεψε όσο μπορούσε και αποχαιρέτησε με «ψηλά το κεφάλι» τη διοργάνωση. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους, είχαν σημαντικές ελλείψεις και δυσκολεύτηκαν αρκετά για να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Τελικά το «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο 50΄ ο Αλί Σισοκό, με το πρώτο του γκολ από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού εδώ και μερικές ημέρες. Ο Καρντόσο είχε δοκάρι στο 65΄ , σε ένα δεύτερο μέρος που οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86΄ ο Νικολάου με καρφωτή κεφαλιά.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Tags
Back to top button