Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Κύπελλο Αγγλίας: Με άνεση στους «16» η Μάντσεστερ Γ. - Νέες εκπλήξεις στον θεσμό (βίντεο)

Από τα χέρια του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο Γουέιν Ρούνεϊ παρέλαβε το χρυσό παπούτσι για τα 250 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του κάνουν δώρο μια εύκολη πρόκριση στη φάση των «16». 

Ο Σβάινσταϊγκερ επέστρεψε έπειτα από 385 ημέρες στο βασικό σχήμα κι έκανε τη διαφορά με γκολ και ασίστ, βοηθώντας στο 4-0 επί της Γουίγκαν. Μάλιστα, για έκτη φορά φέτος οι Κόκκινοι Διάβολοι πέτυχαν 4+ γκολ,όταν στα 103 ματς με τον Φαν Χάαλ το είχαν κάνει μόλις τέσσερις. Στο 44ο λεπτό ο Γερμανός έκανε την ασίστ και ο Φελαϊνί πέτυχε το 1-0. Στο 57' ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Σέντρα του Μαρσιάλ και ο Σμόλινγκ με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 74' ο Γάλλος μοίρασε ξανά και ο Μκιταριάν πέτυχε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σβάινσταϊγκερ με ωραίο γυριστό.

Στα υπόλοιπα ματς, δυο ομάδες της Premier League έπεσαν θύματα έκπληξης! Η Μίλγουολ επικράτησε 1-0 της Γουότφορντ χάρη στο γκολ του Μόρισον στο 85'. 

Η Χαλ του Σίλβα είχε το μυαλό στην... παραμονή, παρουσιάστηκε με αλλαγές και διασύρθηκε στο Λονδίνο από τη Φούλαμ με 4-1. Αλούκο, Μαρτιν, Σεσενιό, και Γιόχανσον τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Εβάντρο είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Ο Θάνος Πέτσος μπήκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό. 

Μεγάλη πρόκριση για την Σάτον, η οποία επικράτησε 1-0 της Λιντς. Η κλήρωση για τους «16», είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας.

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button