Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ξυπόλυτη σε παραδοσιακή τελετή ιαπωνικού τσάι η Τερέζα Μέι (βίντεο)

Στην Ιαπωνία για επίσημη επίσκεψη βρίσκεται η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, η οποία στο πλαίσιο της συνάντησής της με τον Ιάπωνα ομόλογό της, Σίνζο Άμπε, απόλαυσε ένα παραδοσιακό ιαπωνικό τσάι.

Η ιαπωνική παράδοση, όμως, απαιτεί από όσους μετέχουν σε αυτή την «ιεροτελεστία» να μην φοράνε παπούτσια.

Έτσι η Βρετανίδα πρωθυπουργός υποχρεώθηκε να βγάλει και αυτή τις γόβες της προκειμένου να παρακαθίσει με τον Άμπε στο τεϊοποτείο Omotesenke.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα ακολουθείται το ίδιο τελετουργικό που χρησιμοποιούσε από τον 16ο αιώνα ο ιδρυτής του Σεν νο Ρίκου.

Στην Τερέζα Μέι έκανε εντύπωση η ηρεμία που επικρατούσε στο χώρο με τους Βρετανούς να σχολιάζουν το πάθος με το οποίο η πρωθυπουργός τους απόλαυσε το τσάι.
 

Tags
Back to top button