Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ξυπόλυτη παντρεύτηκε η πριγκίπισσα του Μπαλί- Ο παραμυθένιος γάμος της (φωτο)

H πριγκίπισσα του Μπαλί Lindy Klim μετά από δύο χρόνια σχέσης παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Βρετανό Adam Ellis.

Ο λαμπερός γάμος έγινε στην πανέμορφη Τοσκάνη και όλα παραμυθένια.

Η πριγκίπισσα του Μπαλί φόρεσε το πιο ρομαντικό νυφικό που έχουμε δει και έλαμπε από ευτυχία.Με διακριτικό μακιγιάζ, η Lindy Klim έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό της, μια δημιουργία από τούλι του Αυστραλού σχεδιαστή μόδας Toni Matičevski.

Την ξυπόλυτη Lindy συνόδευσαν στον γάμο της η 6χρονη κόρη της Frankie (από τον πρώτο της γάμο), ενώ τα άλλα της τρία παιδιά περίμεναν με τον σύντροφό της Adam στον βωμό.Δίπλα τους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούνιο του 2016 και αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο του 2018. Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Goldie, το 2017.

Η πριγκίπισσα του Μπαλί έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Michael Klim. 

Tags
Back to top button