Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε το Πατρινό Καρναβάλι -Στους δρόμους τα άρματα (βίντεο)

Τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο κέντρο της πόλης και εντυπωσίασαν.

Ο «Βασιλιάς Καρνάβαλος», η «Βασίλισσα», «Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών», τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών «Άρμα του Ποσειδώνα», «Πειρατικό Καράβι», «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος» και το Μουσικό Άρμα είναι τα άρματα που βρέθηκαν στους δρόμους και στάθμευσαν στην πλατεία Γεωργίου για να τα δουν μικροί και μεγάλοι και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οπως αναφέρει το «tempo24.gr», το 20μελές συγκρότημα κρουστών Bloco Swingueira θα γεμίσει με μουσική τη βραδιά.Το μουσικό σύνολο κρουστών Bloco Swingueira είναι ένα μουσικό σύνολο κρουστών που παίζει και χορεύει στους ρυθμούς της samba reggae από την Bahia της Βραζιλίας. Ο δυναμικός ήχος από διαφορετικούς τύπους κρουστών μαζί με τις εντυπωσιακές χορογραφίες δημιουργούν μια εντυπωσιακή οπτικοακουστική εμπειρία. Ενα εκρηκτικό και μοντέρνο μείγμα ρυθμών, χορού και πολιτισμού από το Bloco Swingueira, που από το 2014 έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 φεστιβάλ και συναυλίες, μεταξύ των οποίων και στην περσινή Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.


Tags
Back to top button