Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Με την αποστρατία του υπαρχηγού της ελληνικής αστυνομίας ξεκίνησαν οι ετήσιες κρίσεις του Σώματος.

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους Αντιστράτηγους, ως ακολούθως:

– Διατηρητέους τους:

Αριστείδη Ανδρικόπουλο,
Μιχαήλ Καραμαλάκη
Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.
– Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Ιωάννη Διαμαντόπουλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κυρίου Διαμαντόπουλου φέρεται να καταλαμβάνει ο κύριος ΄Αρης Ανδρικόπουλος μέχρι τώρα Επιθεωρητής της Νότιας Ελλάδας. Στη θέση του όλα δείχνουν ότι θα πάει ο μέχρι τώρα επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής, Αντώνης Μπάκας, ενώ διοικητής Ασφαλείας Αττικής όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ο Χρήστος Παπαζαφείρης.

Σε ότι εχει να κάνει με τη θέση του Αττικάρχη όλα δείχνουν ότι ο  Μιχάλης Καραμαλάκης θα αναβαθμιστεί σε επιτελάρχη του Σώματος και τη θέση του θα πάρει ο αναπληρωτής του κ. Ασημακόπουλος.

Tags
Back to top button