Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ξεκινάει η πρώτη περιοδεία Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ εκτός ΗΠΑ

Το Ντόναλντ Τραμπ θα συνοδεύει η σύζυγός του, στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό που ξεκίνησε εχθές 19 Μαΐου. Μαζί θα μεταβούν σε τέσσερις χώρες και πέντε σταθμούς.

Το προεδρικό ζεύγος θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τη Ρώμη και τη Σικελία στην Ιταλία και τις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, ενώ το ταξίδι περιλαμβάνει ακρόαση από τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Θα επιστρέψει στην Ουάσινγκτον στις 27 Μαΐου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η γεννημένη στη Σλοβενία της κεντρικής Ευρώπης Πρώτη Κυρία θα συνοδεύσει τον πρόεδρο σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ θα μετάσχει μόνη της σε άλλες, έχοντας συνομιλίες με γυναίκες και παιδιά. Στο τελευταίο μέρος του ταξιδιού, η Μελάνια θα παραστεί σε προγράμματα για συζύγους στις συνόδους κορυφής του ΝΑΤΟ (24-25 Μαΐου) στις Βρυξέλλες και της G7 (26-27 Μαΐου) στην Ταορμίνα της Σικελίας. Το ταξίδι της θα ολοκληρωθεί με ομιλία της προς το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και τις οικογένειες τους στην Ιταλία.

«Είμαι ενθουσιασμένη με το επερχόμενο ταξίδι, που δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία να στηρίξω τον σύζυγό μου ο οποίος εργάζεται πάνω σε σημαντικά θέματα εθνικής ασφάλειας και εξωτερικών σχέσεων, αλλά επίσης θα είναι τιμή για μένα να επισκεφθώ και να συνομιλήσω με γυναίκες και παιδιά από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές προοπτικές», τονίζει η Μελάνια. Ο Λευκός Οίκος θα ανακοινώνει το ημερήσιο γενικό πρόγραμμα της Πρώτης Κυρίας μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη εκδήλωση και έναν πλήρη απολογισμό των δραστηριοτήτων της στο τέλος κάθε ημέρας.

Tags
Back to top button