Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από αντιεξουσιαστές

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη επιτέθηκαν την Τετάρτη αντιεξουσιαστές, οι οποίοι πέταξαν μπογιές.

Μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων βρέθηκε στον χώρο των γραφείων ενώ άλλη μια υποστηρικτική ομάδα επίσης των δέκα ατόμων περίμενε κάτω ακριβώς από τα γραφεία. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη δέχονται επίθεση από αντιεξουσιαστές.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης:

“Σήμερα, Τετάρτη 22/03, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεχτήκαμε αναίτια επίθεση. Η επίθεση έγινε με μπογιές και πραγματοποιήθηκε από ομάδα περίπου 10 ατόμων, του αντιεξουσιαστικού χώρου που αυτοπροσδιορίστηκαν ως “αντιφασίστες” , τους οποίους περίμενε υποστηρικτική ομάδα άλλων 10 ατόμων στη Στοά Νούση” αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως “αποκομμένοι από τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα, εγκλωβισμένοι στην απραξία, ευρισκόμενοι σε σύγχυση ως προς την ταυτότητα και την κοινωνική τους χρησιμότητα, με τέτοιες ενέργειες προσπαθούν να δικαιώσουν την ύπαρξή τους. Για εμάς τέτοιου είδους πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με το κίνημα και τους κοινωνικούς αγώνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έχει αποδείξει μέσα από τους αγώνες πως βρίσκεται πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία και τα προβλήματά της”.

Tags
Back to top button