Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ξαφνικό ταξίδι Λαβρόφ στην Ουάσιγκτον: Συνάντηση με τον Τίλερσον για Συρία-Ουκρανία

Ξαφνικό ταξίδι στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βλάντιμιρ Πούτιν θα αναχωρήσει εσπευσμένα για την αμερικανική πρωτεύουσα αύριο Τρίτη και θα πραγματοποιήσει επαφές τόσο με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον, όσο και με άλλους επιτελείς, έως και την Πέμπτη, 11 Μαΐου, οπότε αναμένεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα τόσο της Συρίας, όσο και της Ουκρανίας, αξιοποιώντας την άτυπη προφορική συμφωνία των προέδρων Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, για οριστική επίλυση ή πρόοδο των επικίνδυνων εκκρεμοτήτων που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση με τον Ρεξ Τίλερσον αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου και την επομένη, ο Σεργκέι Λαβρόφ θα συμμετάσχει στο Αρκτικό Συμβούλιο της Αλάσκας.

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση των δύο κορυφαίων υπουργών Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Μαΐου, με τα θέματα της Συρίας και της Ουκρανίας να αποτελούν τη βασική ατζέντα της συζήτησης.

Tags
Back to top button