Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρουασάν με γέμιση… χασίς προσπάθησαν να περάσουν οι συγγενείς των συλληφθέντων στα κρατητήρια της Πάτρας

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου, συγγενείς των συλληφθέντων που κρατούνταν στην Ασφάλεια Πατρών προσήλθαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με σκοπό να τους επισκεφθούν και να τους δώσουν φαγητό.

Οι προθέσεις τους ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν αθώες καθώς κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν ποσότητες χασίς και δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μέσα σε κρουασάν!

Οι αστυνομικοί λειτούργησαν με άψογο επαγγελματισμό, δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και εν συνεχεία πέρασαν χειροπέδες σε δύο συγγενείς μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι συλληφθέντες κρατούνται μέχρι να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Η εγκληματική οργάνωση θησαύριζε τους τελευταίους μήνες, με τα μέλη της να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών με ορμητήριο το σχολείο στην Πάτρα, φτάνοντας στο σημείο να γράφουν ακόμα και τις τιμές στους τοίχους του συγκροτήματος.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι ηχογραφημένες συνομιλίες του κυκλώματος. Σε αυτές συζητούν για το πώς θα μεταφέρουν από την Αθήνα ναρκωτικά, στα οποία δίνουν ονόματα φαγητών, ως κωδικές ονομασίες.

Α: Θα το πάρουμε …καθαρό να καταλάβεις.

Β: Από Αχαγιά το πήρα δεν σου λένε μαλ@@@@@.

Α: Σε κοροϊδεύουν, μην σε δουλεύουν.

Β: Δεν το αγοράζω για καθαρό, ξέρω τι είναι.

Α: Αυτό λέω καμιά σχέση με καθαρό.

Β: Καθαρό αδελφέ θα σου φέρω όταν φέρω από Αθήνα.

Συνολικά έχουν γίνει 19 συλλήψεις, κάποιες εκ των οποίων αφορούν και μαθητές.

 

Tags
Back to top button