Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο για διακίνηση κάνναβης

Επιχείρηση στο ποιμνιοστάσιο ενός 68χρονου και του 38χρονου γιου του στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν ότι εμπλέκονται στην διακίνηση ναρκωτικών και τους συνέλαβαν.

Σπάρτη: Πρόλαβε να... ξεπουλήσει, αλλά τον πρόδωσαν τα υπολείμματα κάνναβης και κοκαΐνης


Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρήκαν κρυμμένο στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το μαντρί ένα πλαστικό βαρέλι, το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 176 γραμμαρίων. Το βαρέλι και το περιεχόμενό του κατασχέθηκαν και σε βάρος του ηλικιωμένου και του γιου τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έναν Έλληνα σε περιοχή των Ιωαννίνων, μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 382,5 γραμμαρίων. Ακόμη, σε αγρόκτημα παρακείμενο του σπιτιού, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου το οποίο ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε. Κατά την διάρκεια της έρευνας, συνελήφθη στο σπίτι του και ένας δεύτερος Έλληνας με κατηγορίες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων μαζί με τον ένοικο που κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Tags
Back to top button