Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Διακόπηκε η δίκη του καθηγητή που κακοποιούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr, ο 62χρονος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία κατά την διάρκεια εξέτασης της πρώτης μάρτυρα και το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στα δικαστήρια και μετέφερε τον κατηγορούμενο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο 62χρονος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς είναι καρκινοπαθής.

Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2022 ο 62χρονος είχε αποφυλακίστηκε μετά την απόφαση του Εφετείου Κρήτης το οποίο έκανε αποδεκτό το αίτημα του δικηγόρου του για αναστολή της ποινής επικαλούμενος ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Κακοποιούσε επί χρόνια τις μαθήτριές του

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη-Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την πρωτοχρονιά, όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Τότε έγιναν οι πρώτες καταγγελίες και αφορούσαν σε περιστατικά που είχαν γίνει το 2013 όταν τα θύματα σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ήταν 13 έως 15 ετών.

Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο καθηγητής φέρεται εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

Ο 62χρονος– σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να βίαζε μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου.

Tags
Back to top button