Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κρεμλίνο: Οι κοινές δηλώσεις των Ρ.Τ. Ερντογάν και Β. Πούτιν - Κύριο θέμα η Συρία (βίντεο)

Οι δύο πρόεδροι είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση στο Κρεμλίνο, εξετάζοντας μία σειρά ζητημάτων, όπως η Συρία, το εμπόριο, η οικονομία και ο πολιτισμός. Συλλυπητήρια του Πούτιν για τον θάνατο των τεσσάρων Τούρκων στο Στενό του Κερτς.

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχωρούν οι Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατόπιν της κατ' ιδίαν συνάντησης που είχαν στη ρωσική πρωτεύουσα.

Στο «μενού» των επαφών των δύο ηγετών περιλήφθηκε το συριακό ζήτημα, η διμερής συνεργασία σε εμπόριο, οικονομία και πολιτισμό, αλλά και η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σύντομο διάλογο που είχαν οι δύο πρόεδροι, εν όψει των διαβουλεύσεων, ο Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο των Τούρκων ναυτικών, στο Στενό του Κερτς, τη Δευτέρα.

«Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας αντέδρασαν άμεσα και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τους ανθρώπους» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, απευθυνόμενος προς τον Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος τεσσάρων Τούρκων ναυτικών, ενώ ακόμη τέσσερις αγνοούνται, έπειτα από έκρηξη σε δύο τάνκερ, σημαίας Τανζανίας.

Tags
Back to top button