Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κρεμλίνο: Η απόφασή μας για τις αμερικανικές κυρώσεις θα βασιστεί στα ρωσικά συμφέροντα

Θα αποφασίσουμε με βάση τα συμφέροντα της Ρωσίας, διαμηνύει το Κρεμλίνο, σχετικά με τις αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας που τέθηκαν σήμερα σε εφαρμογή.

Η Ρωσία θα λάβει απόφαση σχετικά με τον νέο γύρο των αμερικανικών κυρώσεων με βάση τα δικά της συμφέροντα, όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σημειώνεται ότι σήμερα τέθηκαν σε εφαρμογή οι κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας για τον ρόλο που φέρεται να είχε στη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια. 

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έχει ληφθεί απόφαση για μέτρα μετά τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ, ο Πεσκόφ ανέφερε: «Όχι, πρέπει να κατανοήσουμε τι μορφή θα λάβουν στην πραγματικότητα αυτά τα νέα μέτρα, οι νέοι περιορισμοί, και τι δράσεις απαιτούν όσον αφορά στα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι ο πρόεδρος έχει επανειλημμένα δηλώσει πως θα κάνει ό,τι είναι το πλέον κατάλληλο σύμφωνα με τα συμφέροντα της χώρας μας, ενάντια σε τέτοια εχθρικά βήματα».

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε στις 8 Αυγούστου την επιβολή κυρώσεων σε βάρος των ΗΠΑ σε δύο φάσεις. Το πρώτο «πακέτο» που ενεργοποιείται σήμερα προβλέπει την απαγόρευση της προμήθειας ηλεκτρονικών συσκευών και εξαρτημάτων στη Ρωσία. Ο δεύτερος γύρος των κυρώσεων που έχει απειλήσει να επιβάλει η Ουάσινγκτον στη Μόσχα, εξαρτάται από τις μελλοντικές ρωσικές πολιτικές και μπορεί να περιλαμβάνει την απαγόρευση των πτήσεων της Aeroflot στις ΗΠΑ, τη συρρίκνωση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και την αναστολή των αμερικανικών εξαγωγών.

Tags
Back to top button