Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Kρεμάστηκε στο κελί του Αμερικανός θανατοποινίτης που παρακαλούσε να τον εκτελέσουν

Τέλος στη ζωή του μέσα σε φυλακή στη Νεβάδα έδωσε Αμερικανός θανατοποινίτης, ο οποίος είχε ζητήσει κατ’ επανάληψη, χωρίς να εισακουσθεί, να τον εκτελέσουν.

Ο 48χρονος Σκοτ Ντίζιερ βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να επιβεβαιωθούν τα αίτια θανάτου του.

Ήταν έμπορος ναρκωτικών και καταδικάστηκε για τη δολοφονία συνεργού του, τον οποίο αποκεφάλισε το 2002. Η σορός του βρέθηκε αργότερα μέσα σε μια βαλίτσα, στο Λας Βέγκας.

Είχε κριθεί επίσης ένοχος για τον φόνο ενός άλλου συνεργού του, τον οποίο έθαψε στην έρημο.

Σε συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει σε τηλεοπτικά δίκτυα ο Ντόζιερ είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να πεθάνει και για τον λόγο αυτό είχε παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο για να καθυστερήσει την εκτέλεσή του ή να ανατρέψει την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Η εκτέλεσή του είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο λίγες ώρες πριν του χορηγηθεί το θανατηφόρο ενέσιμο διάλυμα, η εκτέλεση αναβλήθηκε, κατόπιν αιτήματος εργαστηρίου που παρασκευάζει τις τρεις από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται στο μοιραίο κοκτέιλ φαρμάκων.

Tags
Back to top button