Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κλούβα των ΜΑΤ στο μαθητικό συλλαλητήριο (βίντεο)

Στο μαθητικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Αθήνα, κουκουλοφόροι βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν.

Συγκεκριμένα πραγματοποίησαν επίθεση επί της οδού Αμαλίας,  σε κλούβα των ΜΑΤ, πετώντας πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία των μαθητών της Αθήνας και του Πειραιά προς τη Βουλή. Το λεωφορείο της ΕΛ. ΑΣ. μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων αποχώρησε για να μην επεκταθεί η ένταση.

Οσον αφορά στο συλαλλητήριο, χιλιάδες μαθητές από όλη την Αττική βγήκαν τη Δευτέρα στους δρόμους διεκδικώντας, όπως τονίζουν, «το σχολείο που τους αξίζει».

Όπως σημειώνουν οι μαθητές: «Κινητοποιούμαστε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι γονείς μας, ενάντια στις αλλαγές και τα μέτρα που φέρνουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Συγκεκριμένα μαθητές και μαθήτριες διεκδικούν: «Ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει» και καλούν την κυβέρνηση να εξασφαλίσει: «Τώρα χρηματοδότηση για να λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία μας. Θέρμανση σε κάθε σχολείο και τάξη».

Παράλληλα ζητούν να μη γίνει καμία: «Αλλαγή στις ημερομηνίες των πανελλαδικών. Καμία σκέψη για κατάργηση των επαναληπτικών Πανελλαδικών εξετάσεων. Να μπορούμε να δίνουμε εισαγωγικές εξετάσεις όσες φορές θέλουμε, κρατώντας βαθμολογία στα μαθήματα που επιθυμούμε. Καμία σκέψη για κατάργηση ειδικοτήτων και τομέων στα ΕΠΑΛ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.»

Tags
Back to top button