Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κούβα: 16χρονος αθλητής έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα (βίντεο)

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος ταε κβο ντο στην Κούβα όταν ένας 16χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα αφήνοντας την τελευταία του πνοή λόγω ανακοπής που υπέστη.

Στο βίντεο που κατέγραψε θεατής του αγώνα φαίνεται ο νεαρός αθλητής να ανταλλάσσει χτυπήματα με τον αντίπαλό του όταν κάποια στιγμή και ενώ υποκλίνεται μπροστά στο διαιτητή, καταρρέει.

Ο αντίπαλός του αρχικά πίστεψε ότι ο νεαρός αθλητής είχε καταρρεύσει λόγω κάποιου χτυπήματος που του είχε καταφέρει και γι΄ αυτό αρχικά πανηγύρισε τη νίκη του.

Όπως, όμως, αποδείχθηκε στη συνέχεια ο αθλητής με τα μπλε είχε υποστεί ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 16χρονος έπαιρνε φάρμακα για να χάσει βάρος, γεγονός που ερευνάται αν σχετίζεται με το θάνατό του.

Δείτε το βίντεο: 

Tags
Back to top button