Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κόστα Ρίκα: Τρομοκράτης ετοίμαζε επίθεση "τύπου Μάντσεστερ" σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε

Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος είχε σχεδιάσει τρομοκρατικό χτύπημα ανάλογο με εκείνο στο Μάντσεστερ Αρίνα, σε προγραμματισμένη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, προχώρησε η αστυνομία της Κόστα Ρίκα.
Πρόκειται για έναν 22χρονο από την Κολομβία, ο οποίος απειλούσε μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας την αραβική γλώσσα. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα Καϊσέδο Λόπες, ο οποίος εντοπίστηκε από τη διαδικτυακή υπηρεσία, για να ακολουθήσει συναγερμός στην αντιτρομοκρατική και ανθρωποκυνηγητό το Σάββατο.

Ο 22χρονος Κολομβιανός Καϊσέδο Λόπες εντοπίστηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα σε διαμέρισμα της πόλης Τίμπας, η οποία βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα Σαν Χοσέ και συνελήφθη μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της συναυλίας
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί στις 9 Ιουλίου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε...

 

Στις 22 Μαΐου, ένας Βρετανός βομβιστής αυτοκτονίας με καταγωγή από τη Λιβύη, είχε ανατιναχθεί στο Μάντσεστερ Αρίνα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε η Αριάνα Γκράντε, σκοτώνοντας 22 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 119. Όπως αποδείχθηκε, είχε σχέσεις με τζιχαντιστικές οργανώσεις και είχε σχεδιάσει την επίθεση αρκετό διάστημα νωρίτερα.
 

Tags
Back to top button