Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός -Θεοδωρικάκος: Τέλος τα Χριστούγεννα! Θυμίζω το Πάσχα κλειστήκαμε σπίτια μας

Απομακρύνεται όλο και περισσότερο το σενάριο να γίνει άρση του lockdown στις 30 Νοεμβρίου.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος είπε «είναι πολύ λάθος να έχουμε στο μυαλό μας και να μετράμε αντίστροφα σε σχέση με τις ημέρες των Χριστουγέννων. Θέλω να θυμίσω στους συμπολίτες μας ότι το Πάσχα το κάναμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας».

Εξάλλου και ο πρωθυπουργός έβαλε τον πήχη χθες στη συζήτηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας πως θα συζητήσουμε τη χαλάρωση των μέτρων όταν σταματήσει να δέχεται τόση πίεση το σύστημα Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεοδωρικάκος: Καλύτερα να μετράμε αντίστροφα μέχρι να έρθει το εμβόλιο


Από την πλευρά του ο κ.Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως είναι λάθος να μιλάμε για το τι θα γίνει τα Χριστούγεννα και τι μέτρα θα είναι σε ισχύ και μάλιστα υπενθύμισε πως το Πάσχα είχαμε κλειστεί στα σπίτια μας. «Πρέπει να είναι καθαρό ότι η κυβέρνηση έχει ένα γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να βγούμε από αυτήν την κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Θα ληφθούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται».

Αναφορικά με το τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα ο υπουργός Εσωτερικών είπε «πιστεύω είναι πολύ λάθος να έχουμε στο μυαλό μας και να μετράμε αντίστροφα σε σχέση με τις ημέρες των Χριστουγέννων. Θέλω να θυμίσω στους συμπολίτες μας ότι το Πάσχα το κάναμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας. Ούτε στην εκκλησία δεν μπορούσαμε να πάμε. Τα καλά νέα είναι να σώζονται ανθρώπινες ζωές. Και το Πάσχα χάρη στην πειθαρχία των Ελλήνων και τα μέτρα που έλαβε το κράτος δεν είχαμε απώλειες. Η πρόκληση σήμερα για όλους είναι συντεταγμένα να υλοποιήσουμε το σχέδιο που υπάρχει πάντοτε με τη συνδρομή των ειδικών γιατρών, των λοιμωξιολόγων και θα έλεγαν αν θέλει κανείς να μετράει και αντίστροφα κάτι, να μετράει μέχρι να έρθουν τα εμβόλια στην Ελλάδα, τα οποία θα δοθούν δωρεάν στους πολίτες.


Επαναλαμβάνω το πότε θα ανοίξει και τι έχει να κάνει με τα επιδημιολογικά δεδομένα και με τις εισηγήσεις των ειδικών».

Οι επιχειρήσεις δεν πληρώνουν δημοτικά τέλη για όσο διαρκεί το lockdown


Ο κ. Θεοδωρικάκος εξήγησε ότι για όσο διαρκεί η καραντίνα οι επιχειρήσεις δεν πρόκειται να πληρώσουν δημοτικά τέλη. Επίσης, δόθηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ στους Δήμους για να αναπληρώσουν τα έσοδα που χάνουν. Για όσους χρωστούν στους Δήμους έρχεται ρύθμιση για να πληρώσουν τις οφειλές τους σε 120 δόσεις.

Tags
Back to top button