Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: Πως την "πάτησε" ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης όπως έγινε γνωστό κόλλησε κορωνοϊό και το .

Η δημοσιογράφος Άννα Σταματιάδου εντόπισε τον περιφερειάρχη Αττικής, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν έχω συμπτώματα. Την Παρασκευή είχε έρθει ένας Δήμαρχος στο γραφείο μου. Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα, όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός και χθες ο αντιπεριφερειάρχης μου,  έκανε τεστ και βγήκε θετικός. Οπότε έκανα κι εγώ σήμερα και βγήκα κι εγώ θετικός. Θα κάνουμε ό,τι λέει το πρωτόκολλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Tags
Back to top button