Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: Η ενημέρωση από τον Κικίλια για το σχέδιο εμβολιασμού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρουσίαση του εθνικού σχεδίου για τον εμβολιασμό του πληθυσμού από το Υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχέδιο για τον εμβολιασμό των Ελλήνων κατά του κοροναϊού ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με φόντο τις θετικές ανακοινώσεις για τα εμβόλια από την Pfizer και τη Moderna.Live η ενημέρωση για το σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τον κορονοϊό.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι όπως και με τα εμβόλια της γρίπης, έτσι και τα εμβόλια του κορονοϊού θα είναι δωρεάν.

Ο κ. Κικίλιας εξήγησε πως το εμβόλιο θα είναι δωρεάν για όλους καθώς λογίζονται ως δημόσια αγαθά. Επιπρόσθετα τα εμβόλια θα παραδοθούν σε όλες της χώρες της ΕΕ ταυτόχρονα, ενώ αντίστοιχα θα έχουν την ίδια τιμή για όλα τα κράτη – μέλη.

Ο Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε αναφέροντας πως 905 (!) νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και 564 στην Αττική, ενώ είπε για ακόμα μία φορά πως τα πράγματα στην Ελλάδα είναι καλύτερα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Υπογράμμισε «δεν χρειάζεται να τονίσω το πόσο σημαντική και κρίσιμη είναι η κατάσταση που βιώνει η χώρα» σημειώνοντας ότι το ΕΣΥ δέχεται τεράστια πίεση.

Ο υπουργός δήλωσε επίσης ότι ο κ. Τσιόδρας του έστειλε τους δείκτες θετικότητας ανά περιοχή, επισημαίνοντας ότι «όλη η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο “κόκκινο”»

«Μπαίνουμε σε χειμωνιάτικες μέρες, οι κλιματικές συνθήκες δεν βοηθούν» είπε ο κ. Κικίλιας, αναφέροντας ότι καταλαβαίνει την πίεση και τις θυσίες, ειδικά λόγω του lockdown.

Ο υπουργός Υγείας κατόπιν αναφέρθηκε στην τεράστια πίεση που αντιμετωπίζει η υπόλοιπη Ευρώπη. «Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο από την υπόλοιπη Ευρώπη και θέλω να παρακαλέσω θερμά να κάνουμε την προσπάθεια γιατί κανείς δε θέλει να δει εικόνες σαν την υπόλοιπη Ευρώπη» δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

 

Tags
Back to top button