Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κόρη εκατομμυριούχου κρεατέμπορα διαδηλώνει για τα δικαιώματα των ζώων - «Δεν είναι τροφή είναι βία» (φωτο)

Δίνει καθημερινή μάχη για τα δικαιώματα των ζώων, εισβάλει σε μαγαζιά που πωλούν κρέας και βάζει να παίζουν ηχογραφημένες κραυγές ζώων, την ώρα που πάνε για σφαγή.

Ο λόγος για την Morgan Kayleigh Giampaol από το Μπράιτον, η οποία είναι φανατική vegan και κόρη ένος εκατομμυριούχου... κρατέμπορα!

Με συνθήματα «Δεν είναι τροφή είναι βία», η νεαρή Giampaol, εισβάλει κατά καιρούς σε μαγαζιά και σουπερ μάρκετ προκειμένου να πείσει ότι η κατανάλωση κρέατος είναι «εγκληματική», τη στιγμή που ο πατέρας της, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας διευθύνει μεγάλη εταιρεία που ειδικεύεται στα έτοιμα «πολυτελή» γεύματα, τα οποία περιλαμβάνουν μενού με ακριβά, καλής ποιότητας κρέατα.

Η νεαρή κοπέλα που ζει με τη μητέρα της, αφού ο πατέρας της έχει ξαναπαντρευτεί, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε πολλές διαμαρτυρίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Μία από αυτές τις διαμαρτυρίες ήταν και η έφοδος σε ένα εστιατόριο με βραζιλιάνικη κουζίνα στο Μπράιτον, όπου η νεαρή κοπέλα άρχισε να παίζει ηχογραφημένες κραυγές αγελάδων την ώρα της σφαγής, ενώ σε μία άλλη στάθηκε μαζί μ' άλλους ακτιβιστές μπροστά σε κρεοπωλείο με πανό που έγραφε: 

«Δημιουργείτε τη ζήτηση, χρηματοδοτείτε αυτές τις βιομηχανίες και διαιωνίζετε αυτή την σκληρότητα των ζώων».

Και όλα αυτά συμβαίνουν, τη στιγμή που σύμφωνα με τη Telegraph, ο πατέρας της Giampaol έχει κερδίσει 56,5 εκατομμύρια λίρες από επενδύσεις σε εταιρεία «πολυτελών» έτοιμων φαγητών, με έδρα το Λονδίνο.

Tags
Back to top button