Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόντρες θανάτου στη Βάρκιζα: Έδιναν έπαθλο 5.000 ευρώ (βίντεο)

Έπαθλο 5.000 ευρώ φέρεται να είχαν ορίσει οι διοργανωτές τις μεγάλης κόντρας στην παραλιακή Λεωφόρο και μάλιστα για ειδικές κατηγορίες, μέχρι που τους χάλασε το “πάρτι” η Τροχαία Αττικής, αλλά και οι διμοιρίες των ΜΑΤ που εμφανίστηκαν στο σημείο.

Πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα είχαν εκδηλώσει το διαδικτυακό τους ενδιαφέρων να βρεθούν στο σημείο, ενώ συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, στο ύψος τις Βάρκιζας έξω από το παλιό κέντρο διασκεδάσεις “Reba’s” πάνω από 400 οδηγοί, προκειμένου να θυμηθούν τα παλιά, όπως έγραφε χαρακτηριστικά η διαδικτυακή ανακοίνωση για την διοργάνωση τις μεγαλύτερης αυτοσχέδιας κόντρας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών τις τελευταίας 10ετιας.

Οι διοργανωτές τις μεγάλης κόντρας έχουν δημιουργήσει προφίλ στο Facebook, με την επωνυμία του άγνωστου κέντρου, καθώς κατά το παρελθόν το συγκεκριμένο σημείο ήταν σημείο αναφοράς για τους λάτρεις τις ταχύτητας και τις αυτοσχέδιας κόντρας και παράλληλα των στοιχημάτων από …φανάρι σε φανάρι στην ευθεία.

Άλλωστε οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως στο συγκεκριμένο σημείο θα “παιχτούν χοντρά” στοιχήματα, καθώς μεταξύ τους οι “διαγωνιζόμενοι έβαζαν στοιχήματα από 200 έως και 500 ευρώ ανά φανάρι ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έπαιζαν στα στοιχήματα ακόμα και τα οχήματα τους.

Η επέμβαση

Οι διοργανωτές τις μεγαλύτερης κόντρας τις δεκαετίας, δεν υπολόγισαν, ωστόσο, τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν άλλος από την Τροχαία Αττικής. Αξιωματικοί της Τροχαίας είχαν ήδη δει το διαδικτυακό κάλεσμα, και είχαν λάβει τα μέτρα τους για το σχεδιασμό τις επιχειρήσεις.

Tags
Back to top button