Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κομισιόν: Ικανοποίηση για τις δηλώσεις Ε.Μακρόν από την Πνύκα

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή χαιρέτισε την ομιλία του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, στον λόφο της Πνύκας, στην Αθήνα, ιδιαίτερα αυτά που δήλωσε αναφορικά με το όραμά του για το μέλλον της Ευρώπης.

«Χαιρετίζουμε τη δυναμική παρέμβαση του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, στον λόφο της Πνύκας στην Αθήνα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, σημειώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν αυτή που ξεκίνησε τη συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ.

O κ. Σχοινάς υπενθύμισε ότι αυτό που ήθελε και πέτυχε η Επιτροπή ήταν η συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ να μη γίνει απλώς ένα θέμα επιτρόπων ή της «ευρωπαϊκής φούσκας», αλλά ένα θέμα ανοιχτό προς διάλογο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. «Παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της ΕΕ και τις χαιρετίζουμε, γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να δούμε: Να εντατικοποιηθεί η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης», σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button